• Service Desktop
 • 1

Service Motherboard (Reballing)

Ανάκτηση δεδομένων

Service Desktop

Service Laptop

Service Printer

Monitor Service

Service UPS

Service TV /Blue-Ray/ Hi_Fi / PS

Επισκευή motherboard

Αν το PC δεν ανάβει καθόλου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το πρόβλημα να οφείλεται σε βλάβη που εντοπίζεται στο motherboard (μητρική πλακέτα). Οι διαρροές στους ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές στις περισσότερες περιπτώσεις μπορούν να προκαλέσουν τέτοια προβλήματα.
Έχουμε την δυνατότητα να αντικαταστήσουμε τους πυκνωτές και το PC σας να λειτουργήσει και πάλι κανονικά.
Αναλαμβάνουμε επίσης την αλλαγή καμμένων USB θυρών και την επισκευή κυκλώματος τροφοδοσίας του motherboard.

 

Αντικατάσταση σκληρού δίσκου

Αν το PC σας εμφανίζει "μπλε οθόνες", ή είναι υπερβολικά αργό στη λειτουργία του, ή ξαφνικά "παγώνει" αυτό μπορεί να οφείλετε σε δυσλειτουργία του σκληρού δίσκου.
Σε αυτή την περίπτωση είναι σχεδόν βέβαιο ότι απαιτείται η αντικατάστασή του. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα απο μία μεγάλη γκάμα επώνυμων σκληρών δίσκων διαφορετικών χωρητικοτήτων ή ακόμη και την αντικατάσταση του με δίσκο τεχνολογίας SSD. Η αντικατάσταση του δίσκου με έναν δίσκο SSD, θα αυξήσει την απόδοση του PC σας σε μεγάλο βαθμό, καθώς οι ταχύτητες πρόσβασης στα δεδομένα ενός δίσκου SSD με έναν απλό δίσκο είναι πολύ μεγάλη.

 

Επισκευή VGA

Αν το PC δεν δίνει σήμα στην οθόνη, ή η οθόνη είναι λευκή, ή εμφανίζονται κάθετες γραμμές, ή εμφανίζονταιι πολλαπλά αντίγραφα εικόνων στην οθόνη, το πρόβλημα εστιάζεται στην Κάρτα γραφικών.
Αν το PC έχει μία ακριβή Κάρτα γραφικών, που συνήθως έχουν τα Gaming PC, η αντικατάστασή της είναι μία δαπανηρή υπόθεση.
Μπορούμε να επισκευάσουμε την κάρτα γραφικών και το PC να λειτουργήσει και πάλι κανονικά, χωρίς να χρειαστεί να αντικατασταθεί ολόκληρη η VGA.

 

Γενική συντήρηση

Ένα PC μετά από αρκετούς μήνες χρήσης απαιτεί μια συντήρηση, τόσο σε επίπεδο hardware όσο και σε software. Ειδικά αν αυτό είναι εγκατεστημένο σε θέση κοντά στο πάτωμα ή επάνω σε χαλί, είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι αεραγωγοί θα έχουν κλείσει απο σκόνες και χνούδι, με αποτέλεσμα να καθιστά επικίνδυνη την συνέχιση της λειτουργίας του, γιατί υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν μόνιμες βλάβες. Ο καθαρισμός των αεραγωγών, η αντικατάσταση θερμοαγώγιμων υλικών και η εκκαθάριση σκληρού δίσκου, μπορεί να ξανακάνει το PC σας "καινούργιο".

 

Αναβαθμίσεις

Αν το PC σας είναι παλαιό και σκέφτεστε να αγοράσετε νέο, πριν το "πετάξετε" δείτε το ενδεχόμενο να το αναβαθμίσετε. Υπάρχουν πολλές επιλογές αναβάθμισεις που μπορεί να το ξαναζωντανέψουν, όπως: αντικατάσταση σκληρού δίσκου με νέο τεχνολογίας SSD, προσθήκη επιπλέον μνήμης, εγκατάσταση νεότερου λειτουργικού κλπ.

 

Επαναπρογραμματισμός BIOS

Σε πολλές περιπτώσεις όπου το PC δεν ανάβει καθόλου, δεν σημαίνει ότι έχει απαραίτητα "καεί". Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει χάσει τα δεδομένα του το chip του BIOS και δεν δίνει εντολή για εκκίνηση του PC. Έχουμε τη δυνατότητα να αφαιρέσουμε το chip του BIOS και να επαναπρογραμματίσουμε το ίδιο chip στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις και το PC να λειτουργήσει και πάλι κανονικά.

Τιμοκατάλογος Επισκευής Desktop PC

Επισκευή motherboard / VGA από
Επισκευή / αντικατάσταση CD/DVD από
Επισκευή / αντικατάσταση USB από
Επισκευή / αντικατάσταση τροφοδοτικού από
Επισκευή / αντικατάσταση κάρτα ήχου από
Εγκατάσταση λειτουργικού
30 €
20 €
20 €
25 €
30 €
20 €

FAQ

 • Τι είναι το Reballing? +

  Το Reballing είναι η μέθοδος που χρησιμοποιείται για την επισκευή πλακετών (motherboard) σε επίπεδο εξαρτήματος. Γίνεται αφαίρεση του προβληματικού εξαρτήματος με τη χρήση ειδικών συσκευών και επανακόλληση ή αντικατάσταση τους. Το κόστος επισκευής της συσκευής μειώνεται δραματικά, καθώς δεν απαιτείται η αντικατάσταση ολοκληρης της μητρικής πλακέτας (motherboard), η οποία είναι συνήθως πολύ ακριβή και πλησιάζει το 60-70% της αξίας ολόκληρης της συσκευής. Για παράδειγμα το κόστος της μητρικής πλακέτας μαζί με την εργασία αντικατάστασης της, μπορεί να κυμαίνεται απο 250 έως 500€, ενώ το κόστος επισκευής της συσκευής με επισκευή της πλακέτας θα είναι απο 70 έως 120€.
 • Διάρκεια επισκευής? +

  Ο χρόνος της επισκευής εξαρτάται από το είδος της βλάβης και τη διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών που απαιτούνται για την επισκευή. Αν το ανταλλακτικό είναι διαθέσιμο στο stock μας, ή στην ελληνική αγορά, ο μέσος χρόνος επισκευής είναι μία εργάσιμη ημέρα. Αν το ανταλλακτικό πρέπει να παραγγελθεί απο το εξωτερικό ο χρόνος επισκευής είναι απο 4 ημέρες έως 2 εβδομάδες. Αν η συσκευή είναι εν μέρει λειτουργική (για παράδειγμα αν έχει χαλάσει το πληκτρολόγιο ή η οθόνη στο laptop), μπορείτε να παραλάβετε την συσκευή μετά τη διάγνωση και να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή με εξωτερικό πληκτρολόγιο ή οθόνη, έως ότου παραλάβουμε το ανταλλακτικό. Στη συνέχεια μπορείτε να ξαναφέρετε την συσκευή στο service μας και η επισκευή να γίνει εντός 2 ώρων.
 • Εγγύηση επισκευής? +

  Για το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιηθεί για την επισκευή ή εγγύηση είναι αυτή που δίνει ο κατασκευαστής. Αυτή μπορεί να είναι απο 3 μήνες μέχρι lifetime δηλαδή για όλη τη διάρκεια ζωής του ανταλλακτικού (ως διάρκεια ζωής ορίζεται ο χρόνος για τον οποίο ο κατασκευαστής είναι υποχρεωμένος να υποστηριζεί το ανταλλακτικό ή τη συσκευή και ο χρόνος αυτός για προϊόντα τεχνολογίας αιχμής μπορεί να φτάσει και τα 4 χρόνια). Σε κάθε περίπτωση αυτό θα σας γνωστοποιηθεί εγγράφως με την προσφορά επισκευής που θα λάβετε απο εμάς.
 • Κόστος επισκευής? +

  Το κόστος της επισκευής εξαρτάται από το είδος και την πολυπλοκότητα της βλάβης καθώς και από τα ανταλλακτικά που πιθανόν να απαιτηθούν. Για παράδειγμα αν έχει πρόβλημα η μητρική πλακέτα (motherboard) του laptop και είναι δυνατή η επισκευή της, το συνολικό κόστος επισκευής δεν θα ξεπεράσει τα 120€. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων επισκευής (εκτός μητρικής πλακέτας) το κόστος της εργασίας δεν ξεπερνάει τα 40€. Σε κάθε περίπτωση αυτό θα σας γνωστοποιηθεί εγγράφως με την προσφορά επισκευής που θα λάβετε απο εμάς.
 • Μη αποδοχή προσφοράς...χρεώνεται? +

  Αν ολοκληρωθεί η διάγνωση της βλάβης και δεν αποδεχθείτε την προσφορά επισκευής που θα σας αποσταλεί, αν παραλάβετε την συσκευή απο το service μας εντός μίας εβδομάδας, δεν θα έχετε κανένα κόστος. Αν επιθυμείτε να σας στείλουμε την συσκευή στο χώρο σας με courier θα επιβαρυνθείτε το κόστος των μεταφορικών.
 • Αν έχει χαλάσει ο σκληρός δίσκος της συσκευής μου θα ανακτήσετε όλα τα δεδομένα? +

  Σε περίπτωση βλάβης του σκληρού δίσκου η ανάκτηση των δεδομένων μπορεί να απαιτεί δύσκολες και πολύπλοκες διαδικασίες. Την ποιότητα και τον όγκο των δεδομένων που θα ανακτηθούν, δεν είναι δυνατόν να τον γνωρίζουμε εκ των προτέρων καθώς εξαρτάται απο το είδος της βλάβης του σκληρού δίσκου.
 • 1

Αίτημα Επισκευής

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας και εντός 24 ώρων θα σας απαντήσουμε για το πιθανό κόστος επισκευής της συσκευής σας.

Αίτημα Επισκευής