Επισκευή motherboard

Σε όλες τις συσκευές οικιακής ψυχαγωγίας όπως TV, CD/DVD, Blu-Ray, Hi-Fi και παιχνιδο-μηχανές όπως Play Station και XBox έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε επισκευή σε επίπεδο εξαρτήματος έτσι ώστε το κόστος της επισκευής να μην είναι απαγορευτικό και να σκέφτεστε να αντικαταστήσετε ολοκληρη τη συσκευή.

Επισκευή Hi-Fi

Αν η οικιακή συσκευή αναπαραγωγής ήχου έχει τεχνικό πρόβλημα, μπορούμε να την επισκευάσουμε χωρίς υψηλό κόστος για εσάς. Αν δεν ανάβει, αν δεν φορτώνει τους ψηφιακούς δίσκους, ή αν δεν τους αναγνωρίζει καθόλου, αν φαίνεται να λειτουργεί αλλά δεν ακούγεται ήχος απο τα ηχεία, ή λύση δεν είναι η αντικατάστασή της αλλά η επισκευή της.

Επισκευή TV

Αν η τηλεόραση δεν ανάβει, αν σβήνει μόνη της χωρίς προφανή λόγο, αν στην οθόνη εμφανίζονται κανονικά οι εικόνες αλλά έχει πολύ χαμήλη φωτεινότητα, αν δεν μπορεί να συντονιστεί σε κανάλια, μπορουμε να την επισκευάσουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για εσάς. Βλάβες που είναι ασύμφορες να επισκευαστούν είναι μόνο αυτές που οφείλονται στο ίδιο το panel, το κόστος του οποίου είναι απαγορευτικό.

Eπισκευή Blu-Ray, CD/DVD

Αν η συσκευή αναπαραγωγής ψηφιακών δίσκων, όπως Blu-Ray, CD, DVD δεν λειτουργεί σωστά, δεν ανάβει καθόλου, αν δεν διαβάζει τους ψηφιακούς δίσκους, αν παγώνει κατά την ώρα της αναπαραγωγής, μπορεί να επισκευαστεί με χαμηλό κόστος. Η επισκευή της μητρική πλακέτας και / ή η αντικατάσταση της κεφαλής μπορούν να ξανακάνουν τη συσκευή σας σαν καινούργια.

Επισκευή Play Station / XBox

Οι "παιχνιδομηχανές", πλέον είναι ολοκληρωμένες συσκευές που εκτός από παιχνίδια, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ακούσουμε μουσική και να χρησιμοποιηθούν ως Blu-Ray και DVD player. Οποιαδήποτε βλάβη και αν παρουσιάσουν έχουμε τη δυνατότητα να την επισκευάσουμε αξιόπιστα και οικονομικά.

 

Τιμοκατάλογος Επισκευής TV/Blue Ray/Hi Fi/PS

- Επισκευή LCD έως 32'' 40 €
- Επισκευή LCD 37" έως 42" 60 €
- Επισκευή LCD 47" έως 55" 100 €
- Επισκευή BluRay 40 €
- Επισκευή Ενισχυτή Audio 40 €
- Επισκευή CD/DVD 30 €
- Επισκευή compaq συστήματος ήχου 50 €
- Επισκευή Play Station / XBox 50 €